Living. Data.

Compania REISSWOLF a fost fondata în anul 1985 in Hamburg – Germania, cu scopul de a oferi soluții sigure de distrugere a documentelor cu termenul de păstrare expirat.

În 1986 fondatorul Reisswolf a început să-și dezvolte propria rețea de franciză pentru a-și impune standardele, fluxurile controlate și know how-ul organizațional cît mai rapid în toată Europa.

În 1986 are loc înființarea Grupului REISSWOLF Deutschland, inițial cu 8 companii independente.

În 1994 devine lider pe piață  în distrugerea datelor și documentelor.

Anul 2001 a marcat lansarea pe piață a softului de arhivare propriu RWAS, care permite managementul inventarului digital simplu. Creat special la standardele REISSWOLF, permite o vedere de ansamblu și organizare perfectă a evidențelor arhivate. Pe lângă creșterea eficienței, RWAS asigura de asemenea securitatea datelor.

În anul 2006  REISSWOLF  lider în domeniul distrugerii datelor și documentelor și în Elveţia, Olanda şi Suedia. REISSWOLF este reprezentată de 41 de parteneri în 13 țări.

În 2011 ca dovadă a eforturilor de zi cu zi de a-și deservi mai bine clienții, Reisswolf a reușit sa aibă peste 80.000 de clienți, iar 2.650.000 de persoane folosesc zilnic serviciile noastre.

Pentru că a fost dintotdeauna o companie inovativă, Reisswolf a lansat in 2011 containerul sau cu închidere electronica – e.l.s.y.  (“Electronic Lock System”).

În 2016  a fost lansată arhiva digitală online RW f.i.t. ca soluție sigură în cloud, garantată ca fiind „fabricată în Germania”.

REISSWOLF International include 50 de francize în 30 de țări din Europa, Asia și Africa.

În 2018 echipa REISSWOLF are peste 1.000 de angajați. Sunt arhivate și distruse  peste 10 milioane de fișiere în peste două milioane de cutii, digitizate în jur de 60 de milioane de pagini pe an.

În 2019 REISSWOLF vine în Republica Moldova, oferind diversificat gama de servicii  cu respectarea standardelor europene.

 

Punctul nostru forte în relațiile cu clienții este flexibilitatea!

Identificăm soluții personalizate pentru fiecare companie în parte și ne adaptăm nevoilor acestora.

Numele Reisswolf înseamnă calitate și servicii de securitate superioară ce derivă dintr-o singură sursă!